Web Hosting Reviews

Zo eenvoudig is het om panoramafoto’s te maken – op uw computer en mobiele telefoon

Dus tijdens de feestdagen merken veel mensen hoe moeilijk het is om een ​​mooi stadsgezicht te fotograferen. De camera is net niet voldoende om bijvoorbeeld de heerlijke skyline die je van een stad ziet vast te leggen.

Gelukkig zijn er oplossingen. Als je een gewone camera hebt, kun je de panorama’s achteraf herstellen met het gratis programma Photo Gallery van Microsoft. Als het niet op uw computer staat, kunt u het hier downloaden.
Het programma is gemakkelijk te gebruiken. Als je fotografeert, maak je verschillende foto’s van je panoramische uitzicht. Dus je maakt een foto, beweegt de camera iets naar rechts en maakt een nieuwe. Ga zo door tot je afbeeldingen hebt van het hele uitzicht. Het is belangrijk dat je de camera verticaal houdt en dat de beelden elkaar goed overlappen.

Breng de afbeeldingen over naar de computer, open de Fotogalerij en selecteer de afbeeldingen die u wilt opnemen in uw panoramafoto. Kies dan Creëer, panorama. Na een paar minuten heeft het programma een mooi panorama van je foto’s samengesteld en kun je ervoor kiezen om het bij te snijden en aan te passen.

De fotogalerij
Naai samen. Met het programma Photo Gallery kunt u een panoramisch beeld maken door meerdere foto’s te maken en deze vervolgens in de camera “aan elkaar te plakken”.

We schreven hier een paar jaar geleden een artikel over met meer gedetailleerde instructies. Je kunt het hier vinden.

Een andere optie is natuurlijk om al tijdens het fotograferen panoramabeelden te maken. Dit is gemakkelijk als u met uw mobiele telefoon fotografeert. Sommige telefoons hebben de functie ingebouwd in hun camera-app, of u kunt de gratis Wondershare Panorama-app downloaden. U hoeft de camera alleen maar langzaam zijwaarts te bewegen en de app maakt meerdere foto’s en voegt deze automatisch samen tot één panoramisch beeld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *