Web Hosting Reviews

WordPress + CDN = waar

Er zijn veel CDN’s (Content Delivery Networks) en iedereen heeft zijn favoriet, maar omdat we het onszelf graag gemakkelijk maken, hebben we ons gericht op KeyCDN. Ze hebben het uiterst eenvoudig gemaakt om uw WordPress-installatie te verbinden met hun CDN.

Waarom een ​​CDN gebruiken?

Snellere website
Omdat uw gegevens (in dit geval afbeeldingen en scripts) op servers over de hele wereld worden opgeslagen, krijgen uw bezoekers een snellere ervaring. Het is vooral positief als je bezoekers uit andere landen hebt.

Schaalbaarheid

U hoeft niet van hosting te veranderen als uw site plotseling in de war raakt.

Bespaar bandbreedte

Als je een webhost hebt die je niet veel verkeer toestaat (maar misschien vind je het toch leuk?), dan is het misschien een goed idee om een ​​CDN te laten ontladen.

Redelijk goedkoop

Bij KeyCDN kost het ongeveer 32 öre per gigabyte overgedragen data via een systeem van credits. Je moet echter credits kopen voor $ 30 dollar per keer en ze vervallen na een jaar.

Als u deze link gebruikt, krijgt u $ 10 om voor te testen.

De plug-in

CDN Enabler – verbindt uw site met KeyCDN.
Cache Enabler – cache-plug-in met minimale instellingen, maakt statische bestanden.

Eigen subdomein?

Het gebruik van je eigen subdomein kan een goed idee zijn als je van mooie URL’s houdt en het is eenvoudig in te stellen als je bijvoorbeeld Cpanel hebt, lees hier meer.

WordPress-instellingen

Geen rare dingen meteen, vul je gegevens in die je van KeyCDN krijgt. Als je ervoor kiest om een ​​subdomein aan te maken, vul dan dat adres in. Ik merkte hier dat als je “.php,js,min.js,css,min.css” invoert en niet alleen “.php” onder “Uitsluitingen”, de site brutaal veel sneller is geworden. Misschien het proberen waard. Dan worden alleen afbeeldingen opgeslagen bij KeyCDN.

Wordpress CDN Enabler-plug-in Key CDN-instellingen


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *