Web Hosting Reviews

Wat is SEO-hosting? Goed, slecht of levensvatbaar voor uw site?

SEO hosting is een techniek om uw zoekmachine ranking te verhogen door uw websites op dezelfde server te hosten, maar met variatie op de C-klassen van de IP-adressen. Op deze manier geloven de zoekmachines van Google dat alle websites verschillend zijn en afkomstig zijn uit verschillende plaatsen in de wereld, wat uw positie in de zoekmachine verhoogt.

Wat betekent C-klasse?

De C-klasse is het voorlaatste blok in de cijfercombinatie van het IP-adres, die Google vertelt uit welk gebied de website afkomstig is, puur geografisch. Aangezien degenen die domeinen hosten vaak dezelfde C-klasse op hun websites hebben, voelt Google dit en interpreteert uw website als onderdeel van een “link farm”, wat een negatieve waarde geeft aan uw zoekmachine ranking.

Daarom is het duidelijk voordelig om SEO-hosting te gebruiken om dit risico te vermijden.

SEO hosting geeft u een voorsprong in uw zoekmachine rankings

Door uw domeinen te laten hosten op unieke IP-adressen (in en soms buiten Zweden) heeft u een voorsprong in de grote zoekmachines en wordt uw ranking in zoekmachines mede bepaald op basis van welke pagina’s naar uw website zijn gelinkt. Om hoger te scoren dan uw concurrenten, kan SEO-hosting cruciaal zijn.

Maar vergeet niet om nog steeds uw gezond verstand te gebruiken bij het maken van linkrelaties tussen uw domeinen. Te veel misbruik en spam wordt door Google gemarkeerd, zelfs als de domeinen niet aan elkaar gerelateerd zijn.

Artikel auteur: SEO-bedrijf Topdog


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *