Web Hosting Reviews

Verschillende platformen

Er zijn natuurlijk verschillende platformen voor smart home systemen zodat iedereen de variant kan kiezen die het beste bij hem past. Allereerst gaat het om verschillende platforms, of ze nu vooraf zijn geïnstalleerd op Amazon Alexa, Google Assistant of Siri.

Zelfs Microsoft Cortana en Samsung Bixby zijn in opkomst, dus als het tijd is om te kiezen, zijn er een aantal verschillende om met elkaar te vergelijken.

Homekit van Apple is een platform dat je kunt kiezen en om dit systeem een ​​kickstart te geven, hoef je alleen maar een app te downloaden. Dit staat al op je iPhone, dus je kunt heel snel aan de slag. Als je het huis op afstand wilt bedienen, heb je Apple TV of iPad nodig.

Animus is ook een goed systeem en dit platform werkt zowel voor Amazon Alexa, Google Assistant als voor Apple. Een ander voorbeeld van een goed platform is Fibaro Home Center, dat onder andere werkt via een app voor zowel Android als iOS.

Een van de echt goede platforms die veel mensen kiezen, is Telldus Live. Je kunt hier heel snel mee aan de slag en je kunt het gebruiken ongeacht of je iOS of Android hebt. Dit, in combinatie met het feit dat het uiterst gebruiksvriendelijk is, maakt dat het een platform is dat velen verkiezen boven anderen.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *