Web Hosting Reviews

TEST: Snelste vpn Pro – nu sneller en stabieler

Samenvatting

Deskundige beoordeling

Voordelen

  • Goedkoop
  • Snel
  • Toegang tot SVT Play en Amerikaanse Netflix

Nadelen

  • Duur maandabonnement
  • Weinig servers en landen
  • Geen toegang tot TV4 Play, het Zweedse Disney+ of BBC Iplayer

Mening

Snelste VPN Pro kost ongeveer SEK 15 meer per maand, maar biedt voor dat geld een stabielere en snellere service. Ze kunnen echter nog steeds niet concurreren met de allerbeste diensten, vooral vanwege de beperkte toegang tot reguliere streamingdiensten.
Lees onze grote test van vpn-services

geteste dienst: Snelste VPN Pro
Prijs voor maandelijkse betaling: Ongeveer SEK 100 per maand
Prijs voor jaarabonnement: Ongeveer SEK 25 per maand

Afgelopen winter hebben we de VPN-dienst Fastest vpn getest, een dienst waarvan de waardering vooral naar beneden werd gesleept door verbindingsproblemen. Nu heeft het op de Kaaimaneilanden gevestigde bedrijf een Pro-versie van de dienst gelanceerd, die onder meer meer servers, snellere verbindingen en toegang tot meer streamingdiensten belooft.
Het eerste opvallende verschil is echter de prijs. Toegang krijgen tot de Pro-service kost 16 kronen (2 dollar) meer per maand. De kosten van een maandelijks abonnement bedragen dus 99 kronen (12 dollar), voor een jaarabonnement bedragen de maandelijkse kosten 37 kronen (4,49 dollar) en als ze een abonnement van drie jaar ondertekenen, bedragen de maandelijkse kosten 26 kronen (3,11 dollar). dollar).

Hoewel dit procentueel veel duurder is dan de reguliere versie van Fastest vpn, is het nog steeds laag in vergelijking met de concurrentie (exclusief maandabonnement).

Net als de reguliere versie is er geen gratis versie van Fastest vpn Pro, noch een gratis proefperiode. Net als de meeste anderen bieden ze echter een “geld-terug-garantie”, maar slechts 15 dagen (standaard is meestal 30 dagen).

Het eerste positieve verschil tussen de reguliere en Pro-versies is dat het aantal gelijktijdige gebruikers is toegenomen tot 15. Maar gezien het feit dat er 10 in de reguliere versie zitten, is het nut hiervan twijfelachtig.

Stabieler en sneller

Het belangrijkste verschil is echter dat je nu toegang krijgt tot meer servers (ongeveer 500) in 32 landen. En wanneer we verbinding maken met de dedicated Pro-servers, merken we echt een verschil. Voorbij zijn de eerdere verbindingsproblemen en alle foutmeldingen dat “de website niet bereikbaar is”.

Het gaat ook sneller. Tegen een Zweedse server halen we tot 145 Mbit/s (voorheen 108 Mbit/s), tegen een Britse 112 Mbit/s (voorheen 88 Mbit/s) en tegen een Amerikaanse 128 Mbit/s (voorheen 85 Mbit/s). /s), wat echt goede cijfers zijn voor alle drie.

Dit op een 250 Mbit/s verbinding, wat betekent dat Fastest vpn Pro op 58% uitkomt voor Zweedse servers, 45% voor Britse en 51% voor Amerikaanse.

Dat is natuurlijk positief, maar je kunt ook denken dat stabiele verbindingen iets moeten zijn dat in de reguliere versie zit, niet iets waar je extra voor moet betalen.

Als het gaat om toegang tot reguliere streamingdiensten, blijkt het echter geen verbetering. Net als voorheen krijgen we SVT Play en het Amerikaanse Netflix, maar niet het beloofde Britse BBC Iplayer, het Zweedse Disney+ of TV4 Play.

Specificaties

Dienst: Snelste vpn Pro
getest: april 2021
Land van gebruik: Kaaiman Eilanden
Contact: snelstevpn.com
Aantal servers: 500+ servers in 32 landen
Website in het Zweeds: Nee
Programma in het Zweeds: Nee
Software voor pc: Ja
Software voor Mac: Ja
Dodemansknop: Ja
Aantal gelijktijdige eenheden: 15
Gemiddelde snelheid Zweedse server met 250 Mbit/s verbinding: 145 Mbit/s (58%)
Gemiddelde snelheid Britse server met 250 Mbit/s verbinding: 112 Mbit/s (45%)
Gemiddelde snelheid Amerikaanse server met 250 Mbit/s verbinding: 128 Mbps (51%)
Toegang tot SVT-play: Ja*
Toegang tot TV4 Play: Nee*
Toegang tot Zweedse Disney+: Nee*
Toegang tot BBC Iplayer: Nee*
Toegang tot Amerikaanse Netflix: Ja*
Prijs voor maandelijkse betaling: Ongeveer SEK 100 per maand
Prijs voor jaarabonnement: Ongeveer SEK 25 per maand
Prijs voor een driejarig abonnement: Ongeveer SEK 11 per maand

* Netflix en andere streamingdiensten werken actief om de toegang via vpn-diensten te blokkeren. Het feit dat een bepaalde streamingdienst op het moment van testen werkte, is geen garantie dat deze vandaag nog werkt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *