Web Hosting Reviews

Stap voor stap: Windows 8 installeren

1. Back-up. Wanneer u Windows 8 installeert, worden alle oude bestanden opgeslagen, maar het is nog steeds een goed idee om er een back-up van te maken. Lees meer bij pcforalla.se/flytt.

2. Start de installatie. Plaats de installatieschijf. Als het installatieprogramma niet start, klik dan met de rechtermuisknop op uw cd/dvd-station en selecteer Openen, Instellingen, Nu installeren. Met het programma kunt u veel verschillende keuzes maken, maar meestal kunt u de aanbevelingen van Microsoft volgen.

3. Maak twee keuzes. Er is een basiskeuze: wil je upgraden (Upgrade) of Windows helemaal opnieuw installeren (Custom)? In ons geval kiezen we ervoor om de installatie vanaf nul te doen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, begint de installatie, die lang zal duren en meerdere herstarts vereist.

4. Persoonlijke pc. Als alles klaar is, opent er een wizard waarin je Windows kunt personaliseren en een aantal instellingen kunt doen. Kies tussen Express-instelling om standaardinstellingen te gebruiken of Aanpassen voor meer controle.

Ten slotte kunt u inloggen met uw Hotmail- of Live-adres. Het is optioneel, maar een must als je apps gaat downloaden en instellingen wilt synchroniseren. Heb je geen account bij Microsoft? Klik dan op Aanmelden voor een nieuw e-mailadres.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *