Web Hosting Reviews

Sla uw leven op bij Microsoft

Dat wij mensen van nature vergeetachtig zijn, althans sommigen van ons, komt nauwelijks als een verrassing. Het lijkt ook een gegeven te zijn dat Microsoft ter harte heeft genomen en daarom werken ze nu aan een project dat ons geheugen op de rit wil helpen.

De werknaam van het project is MyLifeBits en het klinkt eigenlijk allemaal meer als een gigantisch dagboek dat in staat is om alle vormen van media op te nemen en te sorteren, d.w.z. teksten, muziek, films, afbeeldingen enzovoort. Het interessante, en voor sommigen misschien onaangenaam, is dat het ook mogelijk zou moeten zijn om automatisch veel informatie naar de dienst te uploaden.

Genoemde voorbeelden zijn dat alle online activiteiten worden gelogd, alle e-mailcommunicatie wordt opgeslagen, mobiele telefoongesprekken worden opgenomen enzovoort. Zelfs hier wordt het beveiligingsperspectief duidelijk een vrij groot probleem met het systeem.

Wat er van MyLifeBits zal worden, valt nog te bezien, maar tot die tijd kunnen we meer lezen over het project op de Mylifebits-website.

Bron:
Nieuwe wetenschapper

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *