Web Hosting Reviews

Sla Adobe Reader over – lees de pdf-bestanden met Foxit

Laten we het vanaf het begin zeggen. Niet iedereen heeft een aparte pdf-reader nodig. De webbrowsers hebben ingebouwde ondersteuning voor pdf, d.w.z. het formaat dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld handboeken, brochures en kranten online. U hoeft alleen maar op een pdf-bestand te klikken om het direct te bekijken.

Maar PDF-bestanden zijn ook perfect als je samen met anderen aan tekst en lay-out werkt – of gewoon commentaar wilt geven op iets dat je aan het lezen bent. Als u een echt pdf-programma zoals Foxit Reader krijgt, kunt u geometrische figuren rechtstreeks in het bestand schrijven, tekenen, markeren en invoegen. De ontvanger ziet dan precies hetzelfde als jij.

Met Foxit kunt u ook uw eigen pdf-bestanden maken – als afdrukken vanuit elk programma. Schakel gewoon over van uw gewone printer naar de pdf-printer van Foxit en er wordt een pdf-bestand gemaakt.

Foxit Reader is een goed alternatief voor Adobe Reader. Dit programma heeft een heel slechte reputatie gekregen vanwege alle beveiligingsproblemen.

Foxit

Foxit mobiele pdf

Downloaden voor Android
Downloaden voor iOS
Downloaden voor Windows

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *