Web Hosting Reviews

Samsung P2770FH: betaalbare 27-incher voor gamers

De schermen groeien en de prijs daalt. U kunt deze 27-inch notebook met Full HD-resolutie en antireflectiebescherming kopen voor minder dan SEK 3.000. Het is een van de goedkoopste die we hebben gevonden voor een scherm van dit formaat.

Samsung heeft een responstijd van 1 milliseconde, iets dat de ervaring in snelle games zou moeten verbeteren. Meestal betekenen zulke opschepperige cijfers helemaal niets. Met 60 hertz op het scherm zie je sowieso geen verschil op milliseconde niveau, en meestal hebben de digitale beeldprocessor en andere vertragingen in de elektronica een te grote impact op het eindresultaat om op te merken.

We plaatsten het scherm voor een Counterstrike-speler met een hoger niveau en kregen de boodschap: “Ja, op dat punt is de P2770FH in ieder geval behoorlijk goed, zo niet uitzonderlijk snel. Maar er is echt een veeleisende gamer met een goed oog voor nodig om zoiets de moeite waard te vinden om over na te denken”. Zelf ervaren we geen verschil.

Voor degenen die niet spelen, biedt het scherm niet veel. Slechts twee beeldbronopties – hdmi en dvi-i, evenals audio-uitvoer voor het hdmi-geluid naar externe luidsprekers. De beeldkwaliteit is acceptabel maar niet opmerkelijk en wordt in bepaalde situaties getekend met wat vreemde blauwe zweem in het beeld. De kijkhoek is wat je zou verwachten van een tn-paneel in deze prijsklasse – capabel maar niet meer. Als je een film wilt kijken en te dicht bij het scherm zit, kunnen de randen aan de boven- en onderkant voor contrastproblemen zorgen.

Plus: Goede prijs. Korte responstijd.
Minus: weinig verbindingen,
Cijfer: (6 van de 10)

Fabrikant: Samsung, www.samsung.se
Afbeeldingsgrootte: 27 inch, 1920 x 1080 pixels 16:9.
Comité Type: Thn.
Helderheid: 300 cd/m².
Contrast: 70.000:1 (dynamisch).
Kijkhoeken: 170 graden horizontaal / 160 graden verticaal.
aansluitingen: Hdmi, dvi-i. geluid uit.
Energieverbruik: 45 watt in bedrijf, 1 watt in stand-by.
Maat: 66,7 x 48,4 x 24,4 cm.
Gewicht: 6,7 kg.
Geschatte prijs: SEK 2.800.

Plus: Goede prijs. Korte responstijd.
Minus: Weinig verbindingen.
Cijfer: (6 van de 10)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *