Web Hosting Reviews

Problemen met de router – dit is wat je doet als deze problemen heeft

Vraag

Ik heb problemen om toegang te krijgen tot mijn Belkin N750-router. Als ik het adres 192.168.2.1 typ, gebeurt er niets. Ik startte het installatieprogramma opnieuw en kreeg het antwoord dat de plug-in was geblokkeerd. Eergisteren had ik ook problemen met het verbinden via draad.

Gisteren werkte het en toen heb ik de wifi uitgezet, maar vandaag kon ik er niet meer in. Ik heb zowel vanaf een Mac als vanaf mijn pc getest.

Ansgarr

Lees meer: ​​Aan de slag met je router – in slechts vijftien minuten

Antwoord

Ik herken het probleem en voor mij hielp een fabrieksreset. Aan de achterkant van de router zit een klein gaatje waar het staat Resetten. Probeer een paperclip of iets dergelijks te gebruiken. Duw de paperclip of iets dergelijks in het gat en houd deze vast totdat alle lampjes op de router oplichten. Uitgave!

Lees ook: Inloggen op uw Asus-router

Probeer nu opnieuw de router in te voeren door het IP-adres van de router in het adresveld te typen. Houd er rekening mee dat u alle persoonlijke instellingen opnieuw kunt uitvoeren.

Stefan Eklinder

Belkin
Nieuw begin. Op de achterkant van de Belkin N750 zit een fabrieksresetknop.

Voetnoot. Dit is een van de vele vragen die worden beantwoord op ons ondersteuningsforum E-forum. Wil je meer vinden of zelf een vraag stellen? Ga naar www.eforum.se!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *