Web Hosting Reviews

Noodoproepen kunnen internettelefonie onderbreken – PCforAlla

De FCC, de Federal Communications Commission, vreest dat klanten van internettelefonie zich niet bewust zijn van het risico op interferentie en zich daarom niet bewust zijn van hun eigen kwetsbaarheid in geval van nood. Daarom vereist de FCC dat alle klanten een disclaimer ondertekenen waarin ze worden geïnformeerd over het risico op interferentie. Als u niet tekent, eist de FCC dat de telefoonservice wordt uitgeschakeld. Tot nu toe heeft slechts ongeveer 80 procent van alle klanten dit gedaan, wat betekent dat tot 100.000 klanten voor internettelefonie niet meer via het netwerk kunnen bellen.

De branche is natuurlijk woedend. Veel Amerikaanse huishoudens hebben internettelefonie als hun enige telefoonsysteem, en de verbinding verbreken omdat ze een oproep niet beantwoorden, is bijna contraproductief. Plots hebben ze niet eens de mogelijkheid om het noodnummer te bellen.

– Hoewel er natuurlijk situaties ontstaan ​​waarin het misschien niet mogelijk is om het noodnummer te bellen, hebben ze toch de mogelijkheid om andere nummers te bellen die op dat moment wel werken. Gewoon de telefoons van mensen loskoppelen, verwijdert zelfs die mogelijkheid in een noodgeval, zegt Braulio Baez, CEO van de Florida PSC, een van de in totaal 96 aanbieders van internettelefonie die onder de nieuwe regels vallen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *