Web Hosting Reviews

Loopia wil websiteloze bedrijven helpen

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Visma heeft 44% van alle eigenaren van kleine bedrijven in Zweden geen bedrijfswebsite. Een cijfer dat Loopia, het grootste webhostingbedrijf van Zweden, nu wil veranderen door een gratis webpakket voor nieuwe ondernemers te lanceren met alles wat nodig is om aan de slag te gaan met een website op het web.

Volgens Loopia is het ontzettend belangrijk dat bedrijven bestaan ​​en zichtbaar zijn op het web met een website. Het biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag met klanten te communiceren en tegelijkertijd het merk van het bedrijf online te versterken.

Het feit dat 9 van de 10 Zweden er ook in de eerste plaats voor kiezen om op het web naar producten en diensten te zoeken, maakt het voor jou als ondernemer nog belangrijker om een ​​website te hebben. Anders loopt u het risico klanten te verliezen aan concurrenten, alleen maar omdat ze u niet op internet hebben gevonden.

– We weten dat veel startende ondernemers in de opstartfase een beperkt budget hebben. Daarom willen we jou die net gestart bent, of erover denkt een bedrijf te starten, een webpakket met een .se-domeinnaam, onze supereenvoudige websitetool, een onbeperkt aantal e-mailadressen en gratis ondersteuning elke dag van het jaar aanbieden . Dus alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan en een succesvolle aanwezigheid op internet te hebben

Naast het webpakket heeft Loopia voor jou als startende ondernemer ook een e-book samengesteld met alle benodigde informatie om online aan de slag te gaan.

– Het initiatief van Loopia zal veel nieuwe ondernemers in Zweden helpen om meer klanten te krijgen en meer te verkopen met behulp van internet, concludeert Jimmie Eriksson.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *