Web Hosting Reviews

Loopia adviseert waar je aan moet denken bij je site

Niets revolutionairs, maar het moet steeds weer gezegd worden, vooral als je site een paar jaar oud is en er meer mensen bij betrokken raken, is het gemakkelijk om de kwaliteit en controle uit het oog te verliezen. Meer informatie over Loopia vind je hier.

Loopia’s tip

1. Lees goed door en structureer de inhoud
Taalkundige slordigheden zoals spelfouten, richtfouten of spelfouten kunnen de eerste indruk onnodig schaden. Naast het proeflezen van de inhoud, moet je er ook voor zorgen dat de informatie correct en actueel is en dat de structuur van de site logisch is, zodat de bezoeker gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt.

2. Deel iets waardevols
In plaats van je alleen te richten op verkopen, raden we je aan om in plaats daarvan tips, advies, ideeën enz. te delen om de geloofwaardigheid van je bedrijf te vergroten. Dat op zich kan ertoe leiden dat uw bezoekers loyale klanten worden, en dus op de lange termijn lonend zijn.

3. Vermijd uitgestrekte inhoud
Houd het bij een paar productcategorieën zodat de bezoeker echt begrijpt wat uw bedrijf te bieden heeft. Als de klant contact met je wil opnemen voor meer informatie, is het ook belangrijk dat je contactgegevens duidelijk en gemakkelijk toegankelijk zijn op de site.

4. Verlicht de site met foto’s en video’s
Publiceer beschrijvende afbeeldingen en video’s, in plaats van alleen maar grote, lange stukken tekst uit te voeren die moeilijk door te komen zijn als je eigenlijk alleen maar een gevoel wilt creëren dat de bezoeker een positieve indruk geeft.

5. Houd het webdesign professioneel
Hoe overzichtelijker je site is, hoe makkelijker het voor de bezoeker is om een ​​mening te vormen en een eventuele aankoopbeslissing te nemen. Gebruik daarom een ​​strak en eenvoudig ontwerp met hele mooie productafbeeldingen met een hoge resolutie en gebruik hetzelfde ontwerp op de hele site om het consistent te houden.

Meer tips en podcasts vind je op het Loopia-blog.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *