Web Hosting Reviews

Loopia adviseert hoe u uw site veilig kunt houden

Uw website laten hacken en vullen met spamlinks en kwaadaardige code is de ergste nachtmerrie van een site-eigenaar. Vaak voelt de inbreuk persoonlijk aan u gericht, maar dat is meestal niet het geval. Volgens Loopia, het grootste webhostingbedrijf van Zweden, zijn er veel redenen waarom websites worden gehackt. Gelukkig zijn er enkele trucjes die het hacken moeilijker maken.

– Meestal is de reden voor dit soort inbreuk het openen of wijzigen van de inhoud van de site, het gebruiken van de site om spam te verzenden of het maken van links naar hun eigen pagina’s om beter te scoren in zoekmachines, zegt Jimmie Eriksson, CEO van Loopia.

Volgens Loopia worden duizenden sites vaak tegelijkertijd gescand door de hackers, op zoek naar mogelijke beveiligingslekken die kunnen worden misbruikt voor inbraak. Alles gebeurt automatisch en in veel gevallen wordt de aanval niet eens uitgevoerd door een mens maar door een computer.

Hoe voorkom ik inbraken op mijn website?
Door de onderstaande punten op te volgen, kunt u voorkomen dat uw website wordt gehackt, ook al biedt dit uw site geen gegarandeerde bescherming.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *