Web Hosting Reviews

HP’s nieuwe waanzinnig goedkope Android-tablet is er

In een poging om zijn eerdere pogingen met tablets nieuw leven in te blazen, brengt HP nu de Slate 7 uit voor slechts SEK 1.490. De nieuwe tablet, die over ongeveer een maand wordt verzonden, kan nu al worden gereserveerd op de website van HP.

hp leisteen 7

De Slate 7 heeft een 7-inch display met een resolutie van 1.024 x 600 pixels. De tablet wordt aangedreven door een dual-core Arm Cortex A9-processor van 1,6 gigahertz. Het werkgeheugen is één gigabyte en de opslagruimte acht gigabyte, maar is uitbreidbaar met een microSD-kaart.

Er zijn twee camera’s, een camera van drie megapixel aan de achterkant en een vga-camera aan de voorkant. Het besturingssysteem is Android 4.1 Jelly Bean en het gewicht is 368 gram. De tablet mist echter ondersteuning voor 3g- of 4g-netwerken.

– Om tegemoet te komen aan de groeiende belangstelling van consumenten en bedrijven voor tablets, zal HP verschillende formaten aanbieden en verschillende besturingssystemen gebruiken. Onze nieuwe Android HP Slate 7 maakt zijn intrede op de consumentenmarkt, terwijl onze baanbrekende bedrijfsvriendelijke HP Elitepad met Windows 8 perfect is voor het bedrijfsleven en de overheid. Beide worden geleverd met de service en ondersteuning die u van een HP-product mag verwachten, zegt Staffan Sjöberg, productmanager voor consumentencomputers bij HP in Zweden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *