Web Hosting Reviews

Hoe Fishline zijn succesvolle online winkel heeft ontworpen

Het is nog steeds belangrijk om een ​​webshop vanaf het begin op de juiste manier op te bouwen en regelmatig bij te werken. Dit geldt voor alle soorten online winkels die leiders in de branche willen worden en er zijn echt geen kortere wegen.

Hier gaan we dieper in op het bedrijf Fishline, dat sinds de oprichting in 2007 een van de toonaangevende sportviswinkels in Zweden is geworden. Ze zijn hierin geslaagd door hun fysieke winkel in Uppland’s Väsby Bredden en hun online winkel in de rechter manier.

Het belang van bereik en beschrijvingen

Fishline heeft begrepen hoe belangrijk het is om veel verschillende merken en producten aan te bieden. Ze hebben de meeste grote merken in de sportvisserij op voorraad en om alle fabrikanten te zien, lees meer op Fishline.se waar ze allemaal samen met een beschrijving van de fabrikant worden vermeld. Mensen met speciale interesses zoals sportvissen weten vaak waar ze naar op zoek zijn en van welke merken ze houden.

Door een grote selectie te hebben waar fabrikanten, productnamen en categorieën worden geschreven, kan Fishline alle trefwoorden krijgen waar hun klanten naar op zoek zijn. Goede productbeschrijvingen zijn een must, zowel omdat het waarde toevoegt voor de klant als ervoor zorgt dat ze de juiste weg vinden in de zoekmachines. Ook hebben ze geïnvesteerd in goede productafbeeldingen die duidelijk zijn en altijd een witte achtergrond hebben.

Actief op sociale media

Het bedrijf is actief op Instagram, Facebook en Youtube waar ze aanbiedingen en nieuwe producten in de winkel mixen met andere content die hun doelgroep interesseert. Zo hebben ze prachtige foto’s van Zweedse visstekken, vangstverslagen van klanten en foto’s van de fysieke winkel.

Op Youtube hebben ze zich gericht op video’s die laten zien hoe je verschillende visvliegen kunt binden en ze hebben kits voor de verschillende vliegen in de winkel. Elke video heeft een link naar de specifieke gebruikte kit. Omdat ze regelmatig nieuwe content uploaden op hun socialemediakanalen, slagen ze erin hun klanten te boeien en tegelijkertijd nieuwe klanten naar de winkel te lokken.

Een blog houdt de pagina up-to-date

Naast het altijd binnenhalen van nieuwe en bestaande klanten via sociale media, hebben ze ook geïnvesteerd in het hebben van een actieve blog direct op de online winkel. Het is een oude beproefde truc die om veel verschillende redenen uitstekend is. De blog gaat over alles wat met sportvissen te maken heeft en geeft daardoor informatie die direct interessant is voor de doelgroep van de pagina.

De informatie betekent dat de doelgroep de pagina alleen bezoekt om de blog te lezen en meer bezoekers betekent meer verkoopkansen. Een goede blog laat zien dat de webshop er niet alleen is om spullen te verkopen, maar dat ze ook daadwerkelijk experts zijn in het vakgebied waarin ze opereren. Ook scoort een pagina hoger bij zoekmachines als deze meer tekstuele inhoud heeft, dus een blog opent de mogelijkheid om naast productbeschrijvingen meer relevante tekst toe te voegen.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *