Web Hosting Reviews

Hier is de nieuwe Chrome 15

De nieuwste versie van Google’s Chrome biedt geen ander groot nieuws dan een netter beheer van tabbladen en een reeks bugfixes. In totaal verhelpt de nieuwste versie van de browser ook 18 beveiligingslekken, waarvan er elf als belangrijk werden geclassificeerd.

Google stelt dat het bedrijf een recordbedrag aan vindersloon heeft uitgekeerd aan mensen die diverse bugs hebben gemeld. In totaal betaalde het bedrijf 26.511 dollar (zo’n 174.000 kronen) uit aan vier beveiligingsonderzoekers.

Google Chrome 15

Onder het nieuws in Chrome 15 zijn kleine cosmetische verbeteringen aan de interface van de browser. Het grootste nieuws is een nieuw type tabbladen dat een lijst toont van de websites die de gebruiker het vaakst bezoekt.

De gebruiker kan ook schakelen tussen de meest bezochte websites en de in de browser geïnstalleerde webapplicaties. Er is ook een snelkoppeling naar de bladwijzers van de gebruiker in het browservenster.

Naast Chrome 15 heeft Google gisteren ook de Chrome Web Store geüpdatet met een nieuwe, frissere look. De nieuwe versie van de webwinkel voor apps moet het makkelijker maken om te navigeren en apps te vinden dan voorheen.

Gebruikers van eerdere versies van Chrome krijgen de browser automatisch op de achtergrond geüpgraded. Chrome 15 kan ook worden gedownload van de Google-website via onderstaande link.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *