Web Hosting Reviews

Het is een goed idee om een ​​VPN-tunnel 2021 / De beste VPN’s te hebben

VPN is een afkorting van Virtual Private Network en wordt gebruikt om via een openbaar netwerk zoals internet verbinding te kunnen maken met een particulier netwerk bij bijvoorbeeld een bedrijf.

Surf anoniem en veilig met VPN

Een ander voorbeeld waarbij VPN wordt gebruikt, is voor services die een gebruiker anonimiseren. Elke keer dat u verbinding maakt met internet, laat u een spoor achter in de vorm van een IP-adres, waarmee kan worden bijgehouden wie wat doet op internet.

Normaal gesproken is dit geen groot probleem, maar soms wil je misschien volledig anoniem zijn, bijvoorbeeld als je in het geheim discussieert op sociale media of op websites surft.

Velen willen ook anoniem zijn omdat internet een communicatiekanaal is waar anonimiteit bij de oprichting een hoeksteen van was.’

Sommige VPN-diensten

VPN en streamen in het buitenland

Een VPN kan ook voor veel andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om gebiedsgebonden tv te kunnen kijken. Sommige tv-zenders die streaming tv-programma’s aanbieden, hebben een blokkering ingesteld, wat betekent dat alleen mensen die zich in het land bevinden waar de tv-maatschappij is gevestigd, de programma’s kunnen bekijken.

Daarom zijn er verschillende diensten op internet die verbinding via VPN in verschillende landen aanbieden.

Dit betekent dat als je inlogt op de dienst, je een IP-adres krijgt in het land waar de server staat en op die manier kun je de tv-maatschappijen laten denken dat je in het land bent en dan kun je de tv-programma’s en films die alleen bedoeld zijn om te worden bekeken door degenen die zich in het beoogde land bevinden.

Netflix is ​​daar goed in om dit te blokkeren, maar als je op vakantie bent in het buitenland, zou Zweedse web-tv kijken geen probleem moeten zijn.

Binnen een bedrijf

Dit betekent dat een bedrijf werknemers kan hebben die thuis, op een ander kantoor of buiten werken, die op elk moment via een VPN verbinding kunnen maken met het privénetwerk van het bedrijf en zo toegang hebben tot bestanden.

Op een veilige manier bestanden opslaan of data uitlezen en registreren in een bedrijfssysteem zonder het risico dat gevoelige bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt.

Om gebruik te kunnen maken van de VPN heb je eerst een account nodig bij het bedrijf, of bij de persoon die het privé netwerk heeft, met rechten om verbinding te maken met het netwerk via de VPN tunnel. Dan moet je een software downloaden.

Als het klaar is, kunt u via internet inloggen op het privé-netwerk en vindt al het verkeer tussen de computer en het privé-netwerk plaats met de hoogste beveiliging/encryptie en kan alleen worden gelezen door degenen die de encryptiesleutel hebben.

Als u eenmaal bent ingelogd op het particuliere netwerk, kunt u met systemen en bestanden werken alsof u lokaal bent ingelogd op het netwerk. Het enige wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot het privé netwerk is een internetverbinding.

1. NordVPN

NordVPNHet is moeilijk om echte minpunten te vinden, behalve dat je je voor 3 jaar aan je abonnement moet binden om de laagst mogelijke prijs te krijgen. Anders is dit een van de beste keuzes van VPN die voor veel mensen beschikbaar is.

Het geeft je vrijwel alles wat je nodig zou kunnen hebben, dus tenzij je specifieke professionele vereisten hebt, is er niet veel om over na te denken. Het werkt precies zoals een VPN eenvoudig zou moeten doen. Lees meer over verschillende VPN’s op id-skydd.nu

Je krijgt ook eerste maand gratisdus als je het niet leuk vindt, kun je annuleren.
De beoordeling is 4,8 van de 5 sterren voor Nord VPN.

2. Ivacy-VPN

Ivacy-VPNIvacy kan meer dan 1000 servers op 100 verschillende locaties aanbieden en is gevestigd in Singapore.

De prijs per maand hieronder is bijna 2 dollar als je je voor 2 jaar vastlegt.
De beoordeling van Ivacy is 4,5 van de 5 sterren.

3. HideMyAss-VPN

HideMyAss VPNHideMyAss of HMA zoals ze ook wel worden genoemd, is een VPN waarvan je misschien wel eens hebt gehoord.

Hun mascotte is een ezel en die is natuurlijk verbonden met de naam van de dienst die op een grappige manier een dubbele betekenis heeft in het Engels.
HideMyAss krijgt 4,5 van de 5 sterren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *