Web Hosting Reviews

Dit is de vierde versie van Windows 8

Maandag maakte Microsoft bekend dat Windows 8 slechts in drie versies zal worden uitgebracht, Windows 8, Windows 8 Pro en Windows 8 RT. Microsoft noemde toen ook nog een vierde variant met de naam Windows 8 Enterprise maar gaf geen grote details over die versie.

In een blogpost gisteren onthulde Microsoft meer details over Windows 8 Enterprise en wat het te bieden heeft. Zoals de naam al doet vermoeden, is de vierde versie gericht op grotere bedrijven. Maar het bevat ook enkele functies die in de andere versies ontbreken.

Enkele van de exclusieve functies van Windows 8 Enterprise zijn:

Windows te gaan
Windows To Go is een van de coolste functies van Windows 8. Hiermee kunt u een uitvoerbare kopie van Windows op een USB-stick opslaan. Dit betekent dat u uw Windows-installatie in uw zak kunt dragen en op vrijwel elke computer kunt uitvoeren. Het biedt ook meer veiligheid omdat alle bestanden op de USB-stick staan ​​die je gemakkelijk mee kunt nemen.

Directe toegang
Directaccess stelt een laptop of externe computer in staat toegang te krijgen tot het netwerk van een bedrijf, ongeacht waar de computer zich bevindt. Dit werkt zonder dat u verbinding hoeft te maken via een vpn-netwerk, wat de toegang veel gemakkelijker maakt.

Branche cache
Branchcache maakt het mogelijk om lokale pc’s in een netwerk te gebruiken om informatie zoals webpagina’s en andere inhoud te cachen. Op deze manier wordt het netwerk op de juiste manier versneld door alle computers te helpen bij het leveren van veelgebruikte inhoud.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *