Web Hosting Reviews

Britse autoriteiten tonen UFO’s online

Net op tijd voor het stopzetten van de populaire tv-serie The X-Files lijken de Britse autoriteiten verschillende complottheorieën de kop in willen drukken. Nu overwegen ze om een ​​aantal documenten in hun archieven vrij te geven, waaronder een aantal documenten en films die betrekking hebben op vermeende ontmoetingen met buitenaardse wezens.

Een van de bekendere incidenten in Engeland heet Rendlesham File, waarvan veel mensen lijken te geloven dat het bewijs is van een UFO-landing in een bos in Suffolk, twee nachten op rij in 1980. Hoewel dit document al voor het publiek beschikbaar is voor enige tijd was het ingewikkeld om er toegang toe te krijgen, omdat je door het equivalent van het ministerie van Defensie moest gaan om ernaar te kunnen kijken.

Nu zullen het Rendlesham-dossier en ander materiaal echter openlijk online worden geplaatst. De reden is dat de Britse autoriteiten nu hun informatie herzien en vooral wat wel of niet geheim is. Ongeveer 100 verschillende wetten in het land die betrekking hebben op de classificatie van materiaal worden herzien om in overeenstemming te komen met de Freedom of Information Act die in 2000 in het land is aangenomen.

Bron:
Reuters

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *