Web Hosting Reviews

Adrecord verbreedt de business met influencer marketing

Affiliate netwerk Adrecord breidt haar activiteiten uit. Via de nieuwe bedrijfstak Interlaced Influencers biedt het bedrijf de dienst influencer marketing aan. De service creëert virale marketing voor merken die gezien willen worden op sociale media.

Interlaced Influencers helpt bedrijven hun merken bewust digitaal te verspreiden. Ze stellen betrouwbare mensen, zogenaamde influencers, in staat om creatieve content te creëren en te verspreiden waar de boodschap van het bedrijf wordt uitgezonden. Omdat dit via de persoonlijke sociale kanalen van de influencer wordt gepubliceerd, bereikt de marketing de doelgroep direct.

– We zien graag hoe synergieën ontstaan ​​wanneer invloedrijke mensen en merken elkaar versterken. We zien hier doorheen een ontwikkeling die de legitimiteit van marketing op digitale platforms vergroot, zegt Carl Kling, Account Manager voor Interlaced Influencers.

Volgens Nielsen, het toonaangevende meetbedrijf op het gebied van marketing en consumenteninformatie, zegt maar liefst 84% aanbevelingen te vertrouwen van mensen die ze kennen. Dat is ook het idee bij de nieuwe dienst. De marketing wordt authentiek en toegankelijk omdat het verweven is met de natuurlijke mediastroom van de consument, waarbij mensen die ze kennen en naar wie ze opkijken de afzenders zijn.

-Interlaced Influencers is een belangrijke uitbreiding van Adrecord. Het is voor ons een manier om onze klanten, bestaande en nieuwe, de mogelijkheid te bieden zich zowel verkoopgericht als strategisch te vermarkten op social media. Er is al lang een vraag en nu komen we eraan tegemoet met een innovatieve marketingmethode, concludeert Jonny Elofsson, CEO van Adrecord AB.

Adrecord heeft momenteel 230 klanten en zal naar verwachting met de nieuwe dienst het aantal klanten uitbreiden.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *